OM UPSYS


Herrgård

Som ett erfaret, professionellt och mindre IT-bolag har vi förmågan att hjälpa dig som kund med kompletta helhetslösningar, samtidigt som vi är flexibla nog att anpassa oss efter dina specifika önskemål och behov.

UPSYS har verkat som IT-konsulter i 25 års tid, åt större och mindre aktörer inom telekom, energi och E-hälsa.

Ett långt och nära samarbete med våra kunder har gett oss en djup förståelse för branschens utveckling samt affärens komplexitet och behov. Detta sammantaget med vår tekniska specialistkompetens inom systemutveckling, databaser, datakommunikation och ip-telefoni, gör oss till ett tryggt och effektivt stöd i dynamiska systemfrågor.

Graden av komplexitet i dagens IT-system är högre än någonsin. UPSYS resa från 1990 fram tills idag, har gett oss en unik grund för att kunna möta dessa krav. Vi tar ansvar för hela projekt - från start till mål - eller för enstaka delar i kedjan. Vi hjälper dig som kund att korta utvecklingsprocessen, kvalitetssäkra leveranser och kostnadseffektivisera utvecklingsarbetet.

Vår erfarenhet, vårt engagemang och vår analytiska förmåga ger dig som kund många fördelar när du behöver ett tekniskt bollplank eller står inför design och utveckling av avancerade system.