Jobba hos oss

UPSYS är ett konsultbolag som verkar i Uppsala och Stockholm, främst inom Telekom, E-hälsa och Energi. Vi arbetar med några av de största aktörerna inom respektive bransch, exempelvis TeliaSonera, Fortum, Apoteket och Teracom. Vi har funnits sedan 1990 och sitter i nyrenoverade lokaler i Ultuna Herrgård.

Vi är stolta över att bland annat ha byggt och förvaltat TeliaSoneras system för mediering av billingdata sedan början av 90-talet, Systemet Quadra för miljöövervakning av Fortum Energis största värmekraftverk i Stockholm Södra och Apotekets butiksdatasystem ATS.

UPSYS är en platt organisation med snabba beslutsvägar och en kultur som präglas av delaktighet, tekniskt intresse och engagemang. Tillsammans tar vi ett gemensamt ansvar för att skapa UPSYS framgång! Större delen av oss är seniora systemkonsulter med en åldersspridning på 30-60 år, vilket ger oss en hälsosam mix av nytänkande och erfarenhet. Vi är måna om att följa den tekniska utveckingen och möta våra kunders behov. Därför stärker vi kontinuerligt vår kompetens genom interna och externa seminarier, företagskonferenser, workshops och erfarenhetsutbyte kollegor emellan.

För att lyckas och trivas hos oss behöver du ha en djup teknisk kompetens samt förmågan att förstå kundens affär och utmaningar. Lyhördhet, nyfikenhet och helhetsperspektiv är tre nyckelord för en UPSYS-konsult.

Stämmer dina kvalifikationer överens med det vi söker, hör av dig så pratar vi vidare!